Optimaal genieten

Bij luxe kamperen hoort ook een beetje gemak, daarom hebben wij een eigen wasserette. Heerlijk toch, terwijl de was draait kun je heerlijk je boek pakken en lekker lezen, of van het zonnetje genieten. Ook een droger is aanwezig, altijd handig als het toch wat minder mooi weer is.

Bij de receptie hebben we een heleboel infomatie over de omgeving. Veel informatie krijgt u al mee bij het inchecken maar wilt u nog meer weten dan bent u altijd welkom. Ook kunt u bij de receptie een houtkacheltje huren voor de wat koudere avonden (niet bij extreme droogte). 

De kleintjes kunnen zich heerlijk vermaken in de gezellige speeltuin, vanuit de meeste kampeerplaatsen kunt u ze heerlijk zien spelen. 

 

Speeltuin

De allerkleinsten kunnen zich heerlijk vermaken in de gezellige speeltuin.

Vanuit de meeste kampeerplaatsen kunt u de kinderen zien spelen, en gelukkig is de camping autoluw en is de speeltuin afgebakend zodat het een lekker veilige speelplek is.

Wifi en Digitenne

Altijd bereikbaar zijn

Ook bereikbaar zijn op vakantie en alles blijven volgen? Voor het contact met de buitenwereld bieden wij WIFI en digitenne aansluiting. 

Houtkacheltje

Als de avonden wat koeler zijn kun je bij de receptie een heerlijk houtkacheltje* huren. We verkopen daarbij ook haardhout.

*Het meenemen van eigen hout / stoken van gesprokkeld haardhout is niet toegestaan om rookoverlast voor de overige gasten tot een minimum te beperken.

Wasserette

Wassen en Drogen

In onze wasserette kunt u wassen, drogen maar ook is er een strijkplank met strijkijzer aanwezig. 

Handig als u wat langer op de camping verblijft of als het wat minder mooi weer is....