Optimaal genieten

Een plek die aanvoelt als een tweede thuis

Zo beschikken wij over onze eigen wasserette en verhuren wij frisse bedlinnen, hand- en keukenhanddoeken. Sla een balletje op, op het volleybal/basketbalveld, ga heerlijk sporten in ons uitgebreide fitnesscentrum of geniet van een lekkere sauna of zonnebank sessie in onze wellnesskelder. De kinderen vermaken zichzelf op de speelweide met speeltoestellen. 

De Veluwe ontdekken

Voorzieningen

Om de Veluwe te ontdekken regelen wij fietsenverhuur en de verkoop van wandel- en fietskaarten en routes. In de historierijke omgeving liggen veel leuke pretparken en culturele bezienswaardigheden, waaronder bijvoorbeeld Paleis Het Loo, de Apenheul en Walibi. Ook paardrijtochten op de Veluwe zijn een ontspannen manier om dichtbij de natuur te komen. Stap gerust binnen bij de receptie voor meer leuke tips!

Bekijk alle tips

Familiefeest of reünie

Feestlocatie (voor zelfbediening)

Onze bungalows zijn geschikt voor maximaal tien personen, onze chalets voor maximaal zes personen. Daarmee is Recreatiepark Boslust ook uitermate geschikt voor een compleet familiefeest of reünie. Wij hebben speciale arrangementen opgesteld voor deze samenkomsten. Zo bieden we bijvoorbeeld de beschikking over een van onze sfeervolle zalen aan, bij de huur van meerdere accommodaties. Ook kunnen wij de catering verzorgen, maar dit mag ook helemaal of gedeeltelijk zelf geregeld worden. Zo kunt u naar eigen wens uw feest of bijeenkomst organiseren! Vraag gerust naar alle mogelijkheden.

Bekijk mogelijkheden

Wifi en Digitenne

Altijd bereikbaar zijn

Ook bereikbaar zijn op vakantie en alles blijven volgen? Voor het contact met de buitenwereld bieden wij WIFI en digitenne aansluiting. 

Goed om te weten

Op zondag zijn alle faciliteiten op ons park gesloten.