Rijk aan rust en natuur

Vanaf de camping loop je zo het bos in!

Kamperen in eigen land kan zo verrassend ontspannen zijn. Ga heerlijk buiten bij je caravan zitten, haardvuurtje aan en hoor in de stilte de roep van de bosuil. Als je tegen de morgen wakker wordt zoekt de bosuil haar slaapplaats op, de zon komt op en er breekt een prachtig vogelconcert los, de wind ruist zacht door de boomtoppen, in het bos ontwaakt er van alles. Weer een nieuwe dag breekt aan, een dag om eropuit te gaan.

Bij zo'n weldadige rust hoort ook een beetje luxe, vandaar dat wij op onze kampeerplaatsen privé sanitair hebben. Zo hoeft u nooit uw douche en toilet te delen met anderen en kunt u heerlijk alles laten staan in de doucheruimte.

Heeft u geen behoefte aan luxe en wilt u gewoon genieten van de natuur dan kunt u lekker met een tentje overnachten op ons Trekkersveld. Op het veld is een wateraansluiting en elektra aanwezig. De gezamenlijke douche en toilet van het trekkersveld zijn vlakbij.

Honden zijn bij ons alleen toegestaan op de kampeerplaatsen. (Maximaal 1 hond per kampeerplaats!)

Bekijk aanbod

Beleef de Veluwe

De Natuur letterlijk in de achtertuin

Genoeg rust gehad? Dan wordt het tijd om wat actiever te worden. En daarvoor zijn eindeloos veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld eens aan het lopen van een Klompenpad, ook erg leuk om met kinderen te doen! Of neem ze mee naar de Bostoren, op loopafstand van de camping. Het prachtige landgoed Schovenhorst is waaraan we grenzen een bezoekje zeker waard en heeft ook een heel leuk speelbos voor de kinderen.

Voel de rust

van de Veluwe