Chalet 4-6 pers.

Terug naar het overzicht
  • Voor max. 4 tot en met 6 personen
  • Twee slaapkamers
  • Tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden
  • In de woonkamer een tweepersoons slaapbank

De vrijstaande Chalets zijn gezellig ingericht voor 4 personen met de mogelijkheid van het gebruik van de slaapbank in het woongedeelte waardoor het aantal personen uitgebreid kan worden tot 6 personen. Ligging aan speelweide / sportveld.

De chalet is helemaal gelijkvloers en heeft een oppervlakte van 36 m². De keuken beschikt over een gaskookplaat, een koelkast en een volledige keukeninventaris. In de eerste slaapkamer staat een tweepersoonsbed voorzien van synthetische hoofdkussens en een tweepersoons synthetisch dekbed, en in de tweede slaapkamer staan twee eenpersoonsbedden voorzien van synthetische hoofdkussens en synthetische eenpersoonsdekbedden. De badkamer beschikt over een douche, een wastafel en een toilet. In de woonkamer staat tevens een tweepersoons slaapbank, een eethoek en een televisie met digitenneaansluiting en een wekkerradio. De accommodatie wordt verwarmd door middel van een gashaard. Neem plaats op het tuinmeubilair in de eigen omheinde tuin met uitzicht op de speelweide.

.

.

.

Zelf een mooi plaatsje uitkiezen? Geef bij reservering aan dat het om een voorkeursboeking gaat en wij zorgen dat deze plaats voor u gereserveerd wordt.


Legenda:     = Geselecteerd     = Aankomst     = Niet beschikbaar