Omgeving

Wat vindt u in de omgeving

Wandelen en fietsen

Recreatiepark Boslust ligt vlakbij talloze wandel- en fietspaden die als een goed verzorgd netwerk de hele Veluwe bedekt. Verken de omgeving te voet of per fiets en gebruik daarbij ons park als rustbasis of verken de langere routes en blijf een nachtje slapen om vervolgens met frisse energie weer verder te trekken. Enkele routes die vlak langs ons park lopen zijn:

 Marskramerpad (LAW3)  Westerborkpad
 Veluwe Zwerfpad (Streekpad) Zuiderzeepad (LAW8) 


Leer de omgeving en de lokale historie kennen op een ontspannen en leuke manier via de zogenaamde Klompenpaden. Kijk voor de klompenpaden bij ons in de buurt eens op deze website www.klompenpaden.nl. Alle andere wandel- en fietsrouteszijn te vinden op www.wandelenovernachten.nl en op www.fietsenovernachten.nl. Of stel helemaal zelf een mooie fietsroute samen via www.planjeroute.nl.

Activiteiten in de regio

In de omgeving van Recreatiepark Boslust liggen veel nationaal bekende natuurgebieden, pretparken en cultureel erfgoed. Zo is er voor onze bezoekers van elke leeftijd veel te ontdekken en te beleven. Om een idee te geven hebben we een selectie van deze dagjes uit voor u gemaakt! Door op de foto's en logo's te klikken in de linker en rechter kolom komt u rechtstreeks op de website van deze uitjes.

Overig