Faciliteiten op het park

Optimaal genieten van de schitterende omgeving kan alleen vanuit een plek die aanvoelt als een tweede thuis. Daarom zorgen wij ervoor dat alle gemakken binnen handbereik zijn.

Zo beschikken wij over onze eigen wasserette en verhuren wij frisse bedlinnen, hand- en keukenhanddoeken. Sla een balletje op op het volleybal/basketbalveld, ga heerlijk sporten in ons uitgebreide fitnesscentrum of geniet van een lekkere sauna of zonnebank sessie in onze wellnesskelder. De kinderen vermaken zichzelf op de speelweide met speeltoestellen. 

Ontdek de Veluwe

Om de Veluwe te ontdekken regelen wij fietsenverhuur en de verkoop van wandel- en fietskaarten en routes. In de historierijke omgeving liggen veel leuke pretparken en culturele bezienswaardigheden, waaronder bijvoorbeeld Paleis Het Loo, de Apenheul en Walibi.

De leukste dagjes uit staan op een rij op onze pagina "omgeving". Ook paardrijtochten op de Veluwe zijn een ontspannen manier om dichtbij de natuur te komen. Voor onze gasten kunnen wij voor veel parken toegangskaarten met korting regelen. Stap gerust binnen bij de receptie voor meer leuke tips en ideeën!

Wifi en Digitenne

Voor het contact met de buitenwereld bieden wij WIFI en digitenne aansluiting. 

Familiefeest of reünie

Onze bungalows zijn geschikt voor maximaal tien personen, onze chalets voor maximaal zes personen. Daarmee is Recreatiepark Boslust ook uitermate geschikt voor een compleet familiefeest of reünie. Wij hebben speciale arrangementen opgesteld voor deze samenkomsten.

Zo bieden we bijvoorbeeld de beschikking over een van onze sfeervolle zalen aan, bij de huur van meerdere accommodaties. Ook kunnen wij de catering verzorgen, maar dit mag ook helemaal of gedeeltelijk zelf geregeld worden. Zo kunt u naar eigen wens uw feest of bijeenkomst organiseren! Vraag gerust naar alle mogelijkheden.

Op zondag zijn alle faciliteiten op ons park gesloten.